Dictionar termeni

TBI - Cate sedinte de terapie sunt necesare pentru vindecarea sau ameliorarea unei afectiuni prin TBI?

Numarul sedintelor de tratament variaza in functie de afectiunea tratata si in functie de reactia pacientului la terapie, in sensul ca este posibil ca pentru doi pacienti care prezinta aceeasi afectiune sa difere destul de mult numarul de sedinte de tratament necesare pentru vindecare.

Desi sunt foarte multi factori care intervin si pot influenta numarul de sedinte necesar tratamentului complet, situatia sta in felul urmator: cam 50% dintre pacienti necesita intre 6-12 sedinte de terapie, sub 10% se vindeca din 1-3 sedinte si circa 10% necesita peste 15 de sedinte.

Sedinta de tratament are doua etape de baza:

1. stabilirea diagnosticului din punct de vedere al campurilor bio-informationale:se expun problemele de santate pe care le aveti, efectuez masuratorile de biocampuri informationale si energetice pentru evaluarea gravitatii afectiunilor, si evidentierea eventualelor alte afectiuni care pot avea legatura cu suferinta pacientului sau afectiuni care au potential sa apara in viitorul apropiat, stabilesc schema de tratament.

2. procedura de tratament: se realizeaza procedura de tratament propriu-zisa, se discuta eventualele senzatii care au aparut in corp in perioada procedurii si seminificatia lor, noi masuratori ale biocampurilor pacientului pentru evaluarea progresului realizat in sedinta de tratament

Ce trebuie sa fac eu ca pacient in timpul sedintei de tratament?

Cum se face diagnosticarea in terapia bio-informationala?

In TBI exista parametrii specifici care dau informatii despre starea de sanatate a fiecarui organ sau sistem al organismului prin intermediul aprecierii abaterii de la normal a informatiei din biocampurile informationale.

Deoarece o parte dintre etapele de tratament au ca obiect corectarea erorilor din sistemul informational care regleaza curgerea energiei pe meridianele de acupunctura si schimbul dinamic de energie intre mediul exterior si organism, exista si parametrii specifici privind campul informational al acestora.

De asemenea exista si parametrii care caracterizeaza eventualele anomalii ale campurilor informationale legate de partea emotionala si mentala a organismului, si de corelatiile acesteia cu starea de sanatate a organismului.

De exemplu am observat ca, in general, atunci cand abaterea procentuala a unui parametru este intre 0-30% sistemul sau organul respectiv este practic sanatos, intre 30-60% reprezinta o stare de avertizare asupra posibilitatii aparitiei unei afectiuni in viitor, iar peste 60% apare patologia evidentiabila prin simptome si analize medicale.

De aici mai rezulta o alta aplicatie foarte importanta a TBI: prevenirea si diagnosticarea in avans a unor afectiuni, lucru care este de o valoare extraordinara atat pentru sanatatea pacientului cat si pentru viata sa sociala.

Cum se face diagnosticarea in terapia bio-informationala?

Sistemul terapeut-pacient poate fi asemanat cu un sistem de emisie-receptie radio (in care terapeutul emite si pacientul receptioneaza algoritmii de vindecare). Pentru a putea emite informatiile respective terapeutul isi dezvolta anumite capacitati emisive.

Ca sa va puteti forma o idee: fluenta concentrarii pentru o persoana obisnuita este de obicei de 10-30%, in timp ce, pentru terapeuti antrenati aceasta poate depasi 60% si in unele cazuri atinge chiar 90%.

O fluenta buna a concentrarii este rezultatul unor eforturi redutabile din partea terapeutului, eforturi care sunt rasplatite cu rezultate excelente in terapie.

Iata de ce: creierul omenesc neantrenat emite energie si informatii in mod spontan, dezordonat De aceea de obicei rezultatul asupra mediului inconjurator este practic nul.

In momentul cand terapeutul sa se concentreze, rezultatul acestei emisii coerente este unul detectabil si benefic pentru pacient. Intr-o asemenea situatie biocampurile terapeutului devin net emisive si pot influenta biocampurile organismului pacientului.

Transmiterea informatiilor de la terapeut la pacient se face foarte usor (atunci cand terapeutul emite informatiile asa cum este necesar) intervenind aici fenomenul rezonantei (care functioneaza foarte bine intre sisteme de acelasi fel, cum sunt organismele umane).

In momentul cand “emisia” de informatii pe suport energetic a ajuns de la terapeut in biocampurile pacientului are loc urmatorul fenomen: algoritmii respectivi (de vindecare) isi vor ,,cauta locul,, in care sa se ataseze de biocampul informational al bolnavului pentru a se putea activa si a-si putea incepe actiunea.

Aceasta atasare se produce datorita a doua fenomene: ghidarea data de catre terapeut algoritmului de vindecare pentru a-si cauta locul potrivit inceperii actiunii, si tendinta naturala a algoritmului de a se atasa pe biocampul pacientului in zona unde a fost “proiectat” sa actioneze.

Se pune aici problema receptivitatii organismului pacientului la informatia si actiunea acestor algoritmi.

Circa 75% dintre pacienti reactioneaza foarte bine la TBI, oricum la prima intalnire se face automat o evaluare a efectului TBI pentru afectiunile fiecarui pacient.

La restul de pacienti se obtin ameliorari mai mici sau mai mari ale afectiunilor respective, o cauza ar fi o afectiune prea veche care a reusit sa distruga in mod definitiv anumite subsisteme ale organismului, care nu mai au cum sa fie readuse la functionalitate totala.

Receptivitatea pacientului la tratament este un parametru care nu depinde de partea sa psihica sau emotionala, de increderea sau neincredeea in tratament, etc. ci doar de motive de genul celui anterior.

Odata ajunsi in biocampurile pacientului, algoritmii de vindecare isi gasesc zona de incepere a actiunii si se activeaza, incepand sa isi exercite actiunea pana cand problema respectiva de sanatate se rezolva.

Actiunea acestor algoritmi consta in anihilarea a bolii respective din biocamp, repunere in functiune a sistemelor care au fost afectate, restabilizare si echilibrare a organismului in ansamblu.

Deoarece organismul uman nu poate procesa un numar prea mare de “instructiuni informatice” algoritmii de vindecare sunt emisi, pe rand, in etape.

Dupa fiecare tratement verific urmatoarele rezultate: corectitudinea transmisiei algoritmului, -realizarea activarii sale totale in biocampurile pacientului (algoritmii care sunt neviabili sunt eliminati de catre biocampul informational al acestuia, datorita filtrelor de protectie care exista in campurile informationale ale oricarei fiinte), gradul de finalizare si corectitudine actiunii acestuia.

De aceea este bine ca sedintele sa se realizeze de regula saptamanal (exista insa si aici anumite exceptii functie de afectiune si de reactia pacientului).

Este de evitat sa se sara peste sedinte (prin continuitatea si ritmicitatea tratamentului se poate profita foarte bine de creearea unei permabilitati a organismului actiunea terapiei).

In faza finala a tratamentului se actioneaza asupra organismului pacientului pentru refacerea biocampului de protectie naturala a acestuia, si actiunea terapiei se incheie.

Rezulta o stare de sanatate solida si durabila.

Ce este biocampul energetic al organismului? Care este relatia sa cu biocampul informational?

Biocampul energetic este o structura a organismului subordonata biocampului informational al acestuia si trebuie inteles ca o retea complexa de acumulatori de energie care sustine consumurile complexe al fiecarui organ (consumuri de energie care includ de exemplu energia electromagnetica, termica, precum si alte forme de energie care alimenteaza fiecare parte a corpului).

Biocampul energetic contine deasemenea zone care au o concentratie mult mai mare de energie decat restul (reprezentand “nodurile” retelei energetice a organismului, asa numitii centrii energetici-acumulatorii de energie propriu-zisi), legate intre ele prin meridianele energetice (cunoscute si din acupunctura chineza).

Centrii energetici realizeaza in permanenta schimburi de energie atat cu mediul inconjurator,cat si intre ei (prin intermediul meridianelor energetice). Comportarea acestor doua entitati (centrii si meridianele energetice) este dictata in permanenta de catre biocampul informational al organismului.

In TBI se realizeaza (in cadrul ultimelor etape ale tratamentului) si corectari, deblocari si echilibrari ale biocampului energetic al organismului, prin actiuni asupra mecanismelor informationale ale centrilor si meridianelor energetice, pentru a asigura repunerea in functiune corecta a acestuia.

Simpla terapie a biocampului energetic nu poate vindeca intotdeauna boala (de multe ori cauzele diferitelor boli sunt in alte zone ale biocampului informational).

Biocampul energetic nu este suficient de auto-adaptativ pentru a putea fi corectat doar din propriul sau nivel (are nevoie de actiune asupra mecanismelor de reglare ale sale care sunt informationale).

Atunci cand apare o afectiune, aceasta ia nastere mai intai sub forma unei perturbari intr-o anumita zona din biocampul informational, care poate sa nu fie cea energetica neaparat (analogia cu “virusii” din programele de calculator este intemeiata!), rezultand modificari in in toate biocampurile inclusiv in cel energetic (“dezactivari” ale centrilor energetici, blocaje in meridianele energetice etc.), care duc in final la aparitia bolii in organism.

De aceea trebuie acordata multa atentie tratarii cauzei bolii la nivelul la care aceasta a aparut, asigurandu-se astfel ireversibilitatea procesului de vindecare.

interes general

Continut catre interior dictionar termeni.

Andreichitu.ro este un site al domnului Andrei Chitu cu toate drepturile.Rugam NU copiati continut din acest site iar recomandarea noastra ar fi ca in cazul in care gasiti informatia utila din acest site sa puneti link catre pagina noastra de interes pentru dumneavoastra. Acest site NU este protejat contra copierii folositi informatia din acest site dupa propria vointa si liber arbitru. Multumim.